Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Οι Ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σήμερα Τετάρτη 1/8

Δείτε το πρόγραμμα των αθλητών και των αθλητριών της Ελληνικής αποστολής την 5η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η μέρα θα ξεκινήσει από τα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ, με τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη να αντιμετωπίζουν (11 π.μ.) τις Κινέζες Τζανγκ Ξι και Ξούε. Το ελληνικό “δίδυμο” χρειάζεται τη νίκη, ενώ αν ηττηθεί θέλει νίκη των Ελβετίδων επί των Ρωσίδων στον άλλο αγώνα.

Υποψηφιότητα για...
χρυσό μετάλλιο θέτει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλίας Ηλιάδης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας ξεκινάει τις προσπάθειες του (11 π.μ.) από το γύρο των "32" με αντίπαλο τον Σλοβάκο Μίλαν Ραντλ.

Την ίδια ώρα έχουμε και τον αγώνα των δίδυμων αδερφών Γκουντούλα στη δίκωπο (11 π.μ.).

Στο “Aquatics Centre” η Νέρι Νιανγκουάρα επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2004 και ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά των 100μ. ελεύθερο (12 το μεσημέρι). Μια ώρα (1.06 μ.μ.) αργότερα ντεμπούτο θα κάνει ο Ανδρέας Βαζαίος στον προκριματικό των 200μ. μικτή ατομική και θα κυνηγήσει το ατομικό ρεκόρ.

Στο Γουέιμαουθ οι ιστιοπλόοι συνεχίζουν τις προσπάθειες τους. Στο νερό μπαίνουν (2 μ.μ,) οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης στα 49ερ, o Bύρων Κοκκαλάνης στα RS:Χ, η Άννα Αγραφιώτη στα Laser Radial, ο Βαγγέλης Χειμώνας στα Laser (2.05 μ.μ.) και αργότερα (4 μ.μ.) η Τζέλη Σκαρλάτου στα RS:Χ.

Τέλος, έχουμε τη σπάθη με τη Βάσω Βουγιούκα να αντιμετωπίζει (4.10 μ.μ.) τη Βρετανίδα Λουίζ Μποντ-Γουίλιαμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου