Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ποσό 1,5 εκατ. ευρώ ζήτησε ο Δήμος Χίου από το κράτος για τις πρώτες ανάγκες που προέκυψαν από τη φωτιά

Το αίτημα αυτό, απεύθυνε στα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών


Την άμεση εκταμίευση του ποσού των 1.500.000 € προς το Δήμο Χίου, για την αντιμετώπιση των πρώτων έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει, μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά που...
έπληξε το νησί, στον τομέα των υποδομών και της αντιπλημμυρικής προστασίας, ζητά ο Δήμος Χίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χίου έστειλε το αίτημα αυτό στα υπουργεία, Εσωτερικών (γραφείο υπουργού Στυλιανίδη), Οικονομικών (γραφείου υπουργού Στουρνάρα)και Εμπορικής Ναυτιλίας (γραφείο υπουργού Κωστή Μουσουρούλη-βουλευτής Χίου), αλλά και στον βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλο. Το πλήρες κείμενο της επιστολής, που υπογράφει ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης, έχει ως εξής:

"ΘΕΜΑ: Εκταμίευση ποσού για την αντιμετώπιση των πρώτων έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την πυρκαγιά της 18/08/2012.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στην άμεση εκταμίευση του ποσού των 1.500.000 € προς το Δήμο Χίου , για την αντιμετώπιση των πρώτων έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει, μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε το νησί, στον τομέα των υποδομών και της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μετά την τελική αποτίμηση των καταστροφών που προέκυψαν στις υποδομές, θα σας αποστείλει πλήρη φάκελο με όλες τις ζημιές αλλά και το τελικό κόστος της αποκατάστασής τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου