Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το σωστό μαγιό για καμουφλάζ...

Έχετε ήδη κάνεις τις πρώτες σας εμφανίσεις στην παραλία, αλλά νιώθετε πως το μαγιό που φοράτε δεν κολακεύει το σώμα σας και δείχνει όλα όσα θα θέλατε να κρύψετε. Μάλλον ήρθε η ώρα -είμαστε σε περίοδο εκπτώσεων!- να κάνετε ένα τεστ καταλληλότητας! Αναγνωρίστε τον σωματότυπο σας και βρείτε αυτό που θα αναδείξει τοσώμασας καλύτερα και θα καλύψει τις ατέλειες.

Σώμα αχλάδι: Αυτό σημαίνει πως...
έχετε στενό στήθος και πιο μεγάλη περιφέρεια. Το σημαντικό εδώ είναι να τραβήξετε την προσοχή από την περιφέρεια σας. Επιλέξτε το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές. Έτσι δεν θα πιέζεται η περιοχή και θα έχει ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα. Επιλέξτε κάτι πιο εντυπωσιακό για το πάνω μέρος, εάν βέβαια δεν έχετε μεγάλο στήθος, ώστε να τραβήξετε το ενδιαφέρον εκεί.

Σώμα μήλο:
Εδώ το σώμα χαρακτηρίζεται από την έλλειψη μέσης και συνήθως τα πιο αδύνατα πόδια. Για αυτό πρέπει να βρείτε ένα μαγιό που τονίζει την μέση είτε μέσα από το κόψιμό που έχει, είτε μέσα από τα σχέδια στο ύφασμα. Προσπαθήστε το μαγιό σας να έχει θηλυκά στοιχεία.

Σώμα κλεψύδρα:
Τονισμένη μέση, ζουμερό στήθος και θηλυκή περιφέρεια. Είναι το πλέον μεσογειακό σώμα γεμάτο καμπύλες. Σε αυτό το σώμα ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα και εξαρτάται πιο σημείο θέλετε να τονίσετε. Εάν έχετε κανονικό στήθος, επιλέξτε ένα τριγωνικό μπικίνι, ένα έχετε μεγάλο στήθος, φροντίστε το πάνω μέρος να σας στηρίζει καλά, ενώ εάν θέλετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά μπορείτε να επιλέξετε ένα μαγιό που είναι πιο παρτό στα πλάγια.

Σώμα plus size:
Το πιο σημαντικό εδώ είναι η αγορά του σωστού νούμερου μαγιό. Ούτε πολύ στενό, ούτε πολύ φαρδύ. Επιλέξτε ολόσωμα μαγιό με ίσως γεωμετρικά σχέδια ώστε να υπογγραμίζουν σημεία του σώματος σας, π.χ. ένα μαύρο μαγιό με λευκό κόψιμο στη μέση. Επιλέγεται μαγιό που καλύπτουν την κοιλιά,έχουν καλό κράτημα όπως π.χ. ένα μαγιό κορσές ή ένα μαγιό- top, δεν κάνουν το σώμα να ασφυκτιά, έχουν μέτριο κόψιμο στο κάτω μέρος και ισορροπήστε την εμφάνιση με εντυπωσιακά μεγάλα καπέλα.

Αθλητικό ή τριγωνικό σώμα:
Μεγάλες πλάτες , μικρό στήθος, στενή λεκάνη. Για να φέρετε ισορροπία και να κάνετε το σώμα να δείχνει πιο θηλυκό επιλέξτε ένα μαγιό με κορδονάκι και έντονα χρώματα ή σχέδια και στο πάνω μέρος ένα στράπλες μαγιό ή ένα τριγωνικό μαγιό με ενίσχυση.

Μεγάλο στήθος:
Η σωστή στήριξη και η σωστή κάλυψη του είναι βασικά στοιχεία εδώ ώστε να μην δείχνει το αποτέλεσμα φθηνό και υπερβολικό. Επιλέξτε μαγιό με μπανέλα και εκείνα που έχουν τιράντες γιατί κρατάνε καλύτερα το βάρος ενός μεγάλου στήθους.

Μικρό στήθος: Τα τριγωνικά μαγιό είναι η καλύτερη επιλογή. Προτιμήστε εκείνα με ενίσχυση αλλά και φροντίστε να έχουν σχέδια ή κοψίματα που θα δείχνουν την περιοχή πιο πλούσια.

Γενικοί κανόνες

Τα μαγιό απο lycra κάνουν το σώμα να δείχνει πιο αδύνατο και έχουν καλύτερο κράτημα

Τα χρώματα και σχέδια που θα διαλέξετε θα καθορίσουν και το πόσο θέλετε να τονίσετε μια περιοχή ή να κρύψετε αντίστοιχα. Επιλέξτε τις μονοχρωμίες λκαι τα σκούρα χρώματα ένα θέλετε κάλυψη και τα floral, ριγέ και με κοψίματα μαγιό εάν θέλετε να δώσετε όγκο. Όμως κάλλιστα ένα μαγιο με τα σωστά patterns μπορεί να καλύψει ατέλειες.

Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου