Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

8η Γιορτή Αγροτουρισμού – Χίος 2012 «Πανόραμα Γεύσεων και Πολιτισμού»

Η περιφερειακή Ενότητα Χίου, διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά, τη Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου, σήμερα Τρίτη, 31 Ιουλίου – έως την Κυριακή 5 Αυγούστου. 
Η Γιορτή-Θεσμός στην καλοκαιρινή ζωή του τόπου, γίνεται υπό την Αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο την έχει εντάξει στις 14 καλύτερες γιορτές αφιερωμένες στην "ελληνική γη".
Πρόκειται για μια υπαίθρια έκθεση, ένα θεματικό πάρκο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τοπικές γεύσεις, να θαυμάσει τις δημιουργίες καλλιτεχνών, να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες των φορέων του εναλλακτικού τουρισμού και των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας. Η έκθεση πλαισιώνεται από...
πλήθος εκδηλώσεων μουσικής, χορού, θεατρικών παραστάσεων, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, γαστρονομίας, εκπαιδευτικά εργαστήρια και βραδιές αφιερωμένες στη ναυτοσύνη του νησιού.
Η Χίος είναι ένας τόπος που σαγηνεύει με τις εικόνες, τις μυρωδιές, τις γεύσεις της και μας προσκαλεί, στην 8η Γιορτή Αγροτουρισμού στο Δημοτικό Κήπο της Χίου να συμμετάσχουμε σε ένα πανόραμα γεύσεων και πολιτισμού.
Διαβάστε πατώντας τον σύνδεσμο το πρόγραμμα  της “8ης Γιορτής Αγροτουρισμού Χίου”:
 
 πρόγραμμα σε PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου