Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

«Βοηθήστε μας» - Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες για την υπόθεση της 15χρονης

Ειδική τηλεφωνική γραμμή όπου μπορεί να καλεί όποιος πολίτης γνωρίζει το παραμικρό για την επίθεση εις βάρος του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο, δημιούργησε η Αστυνομία.

Στην ουσία, οι έρευνες βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι. Και γι’ αυτό η Αστυνομία αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των πολιτών. Το ίδιο θα κάνει και η διεύθυνση της αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου: θα απευθύνει...
έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνεί είτε με το τοπικό τμήμα είτε με την υποδιεύθυνση εγκλημάτων κατά ζωής.

Όπως ανέφερε ανώτερος αξιωματικός στο Newsit το γενετικό υλικό ναι μεν δείχνει ότι μιλάμε για έγκλημα άλλα δεν φωτογραφίζει τον δράστη.

«Παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τη Δεύτερα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία. Αλλά όχι ικανά για να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη σύλληψη του δράστη. Είναι σαφές, πια, ότι μιλάμε για καθαρή εγκληματική ενέργεια αφού όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και στο σώμα της, το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε επίθεση - ενδεχομένως να έπεσε και θύμα βιασμού!
Το DNA ανήκει σε άνδρα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να «δώσει» και την ταυτότητά του.

Το κορίτσι παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου