Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Όταν τα πράγματα ...ξεφεύγουν μιλάμε για το Πρωινό mou

-Έκαναν ζωντανά αποτρίχωση σε μπικίνι!
-Δείτε το βίντεο!


Η Βίκυ Παγιατάκη νόμιζε ότι δεν την έδειχναν οι κάμερες και προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία. Όλα αυτά ενώ στο Πρωινό mou έκαναν ζωντανά αποτρίχωση μπικίνι σε διάφορα σχέδια!

Όλα ξεκίνησαν όταν...
η Φαίη Σκορδά αναζητώντας έναν άνδρα για να του αποτριχώσει το στέρνο στράφηκε προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής όμως, της γνωστοποίησε ότι είναι άτριχος στο σώμα του εκτός από ...συγκεκριμένο σημείο. Τότε ήταν που η Βίκυ Παγιατάκη, νομίζοντας ότι δεν την δείχνουν οι κάμερες και ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά, σηκώθηκε πάνω, έκανε μια άσεμνη χειρονομία και είπε: "Είναι της μυστικής αστυνομίας"!

"Πω! Πω! Το έδειξε Βίκυ μου!" άρχισε να μουρμουρίζει ο Γιώργος Λιάγκας, αναγκάζοντας την αστρολόγο να φωνάξει: "Αμάν! Έλεος"!

Λίγο μετά, η Βίκυ Παγιατάκη έκανε μια πρόβλεψη, η οποία επαληθεύτηκε: "Εγώ έδειχνα ότι έχω κάνει αποτρίχωση και έτσι όλοι θα με παίζουν το μεσημέρι ότι έκανα αυτή την κίνηση".

Ωστόσο, το Πρωινό mou για αρκετά λεπτά ήταν εκπομπή ακατάλληλη για ανηλίκους, μιας και έκαναν αποτρίχωση στο μπικίνι στον αέρα της εκπομπής! Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς αμήχανος από το θέαμα, παρατήρησε: "Είπαμε να κάνουμε... στο MEGA είμαστε. Γίνεται κυβέρνηση σήμερα! Χρωστάμε στη Γερμανία"!

Αυτή η τελευταία φράση του Γιώργου προκάλεσε στην Φαίη, τον παρακάτω συνειρμό: "Οι Γερμανίδες δεν αποτριχώνονται..." !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου