Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι φωτογραφίες σας γίνονται φόντο στο gmail σας

Οι φωτογραφίες σας γίνονται φόντο στο gmail σας
Αναβαθμίζεται το σύστημα και σας επιτρέπει να ανεβάσετε θέματα επιλογής σας

Έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα η Google να κάνει ανακοινώσεις για το Google+, την πλατφόρμα της για τα social media δηλαδή. Παρόλα αυτά δεν είναι το μόνο πράγμα στο οποίο...
δίνει προσοχή οπότε, όπως είναι λογικό, φροντίζει να αναβαθμίσει και τις υπόλοιπες υπηρεσίες της.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν τα δικά τους θέματα για την εμφάνιση του Gmail. Έτσι, ενώ μέχρι σήμερα μπορούσε κανείς να επιλέξει μόνο από προκαθορισμένα θέματα, πλέον είναι δυνατό και το ανέβασμα δικών του φωτογραφιών.

Μάλιστα οι φωτογραφίες δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκονται στον υπολογιστή του χρήστη. Αντιθέτως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάποιες από αυτές που έχει ήδη ανεβάσει στο Google+ ή να δώσει κάποιο link για φωτογραφία που βρίσκεται σε άλλο site.

Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής από το αρκετά μεγάλο photo gallery στο οποίο δίνει πρόσβαση η υπηρεσία. Όπως συμβαίνει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις πάντως, η ενεργοποίηση των νέων λειτουργιών θα γίνει σταδιακά. Συνεπώς κάποιοι χρήστες θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

 <object style="height: 360px; width: 600px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eYEtiWUHCRM?version=3&feature=player_embedded"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/eYEtiWUHCRM?version=3&feature=player_embedded" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="600" height="360"></object>

Πηγή: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου