Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Βούτηξε στη θάλασσα από το πλοίο γιατί δεν άντεχε να δει τον τάφο του αγαπημένου της!

Θρίλερ τα ξημερώματα μεσοπέλαγα, όταν η 24χρονη που ταξίδευε με πλοίο των Μινωϊκών αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα!

Μια τραγική ιστορία αγάπης κρύβει η απόφαση της 24χρονης να πέσει από το πλοίο των Μινωικών Γραμμών! Η νεαρή κοπέλα ήταν...
ο έρωτας του άτυχου Νίκου Παπουτσιδάκη από την Αυλή Πεδιάδος που εκτελέστηκε από Αλβανούς μαφιόζους στην Αθήνα!

Η νεαρή κοπέλα ερχόταν με το Knossos Palace για να επισκεφτεί τον τάφο του Νίκου, του δικού της Νίκου που χάθηκε τόσο άδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaplus.gr, η κοπέλα, καθόταν πότε στο σαλόνι και πότε στο κατάστρωμα. Κάποια στιγμή, βγήκε έξω και "βούτηξε" στη θάλασσα, ενώ το πλοίο ήταν μεσοπέλαγα. Ευτυχώς για την ίδια, η κινητοποίηση ήταν άμεση και περισυνελλέγη σώα και αβλαβής.
Αν και επίσημα η αιτία παραμένει άγνωστη, θεωρείται βέβαιο πως η αγάπη της για το Νίκο Παπουτσιδάκη, ο οποίος ουσιαστικά εκτελέστηκε από τους Αλβανούς κακοποιούς την οδήγησε στην τρέλα...

Όλα έγιναν την ώρα που το πλοίο βρισκόταν 6,7 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ο καπετάνιος του Knossos Palace, αφού ειδοποίησε για το περιστατικό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης και παραπλέοντα πλοία, στην περιοχή έφτασε πλωτό σκάφος του λιμενικού και ελικόπτερο Super Puma.

Μετά από ώρα, η 24χρονη περισυνελέγη από ιστιοφόρο σκάφος και στη συνέχεια από το ναυαγοσωστικό του πλοίου και είναι καλά στην υγεία της. Για το συμβάν ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Σύρου, ο οποίος διέταξε να μη γίνει προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου