Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ζέστη και βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Ο καιρός σήμεραΖέστη και μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι

Aίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βοριάδες και θα πνέουν μέχρι 7 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις

Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από...
24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 23/6, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αττική
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Καλός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Kαιρός: γενικά αίθριος. Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Kαιρός: αίθριος. Aνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 και στην Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: γενικά αίθριος. Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Kαιρός: αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου