Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στο πλευρό των κατοίκων των ακριτικών περιοχών

Στο πλευρό των κατοίκων των ακριτικών περιοχώνΦαρμακευτικό υλικό παρέδωσαν η «Αποστολή» και ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών

Στην «υιοθεσία» ευάλωτων κοινωνικών ομάδων των ακριτικών νησιών και των παραμεθόριων περιοχών της Ελλάδος προχωρά η φιλανθρωπική εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών που επισκέφτηκαν την...
ακριτική Σύμη, τη Χάλκη αλλά και τη Νίσυρο.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κ. Δήμτσας και ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλης παρέδωσαν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό στα γραφεία της κοινωνικής υπηρεσίας των δήμων όπου έγιναν δεκτοί από τοπικούς φορείς.

«Φτάσαμε στη Σύμη, σ’ ένα ακριτικό νησί, πρώτο σταθμό στην περιοδεία μας για να υιοθετήσουμε κατά κάποιο τρόπο τους ακρίτες Έλληνες και να δώσουμε λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Δήμτσας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Γεώργιος Πατούλης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είχαμε την χαρά και την τιμή να κουβεντιάσουμε με τον δήμαρχο της Σύμης σ’ αυτή την όμορφη γωνιά της Ελλάδας. Μια άλλη Ελλάδα, κάποιοι άλλοι Έλληνες, οι οποίοι θα λέγαμε πως είναι πιο Έλληνες απ’ όλους μας, στέκονται εδώ στα σύνορα με αυταπάρνηση και πολλές ελλείψεις.

Η προσπάθεια την οποία κάνουμε στον υγειονομικό χώρο μαζί με την ΜΚΟ Αποστολή, τον κ. Δήμτσα και εμείς ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι ανάγκες και οι ελλείψεις των κατοίκων των ακριτικών περιοχών, που λειτουργούν ως θεματοφύλακες των συνόρων και να τις καλύψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου