Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Φυλάκισαν οικογενειάρχη γιατί σκότωσε Ρουμάνο διαρρήκτη

Φυλάκισαν οικογενειάρχη γιατί σκότωσε διαρρήκτηΤο νόμο στα χέρια του πήρε επιχειρηματίας από τη Σπάρτη

Είναι ένας οικογενειάρχης, θύμα αλλεπάλληλων ληστειών και διαρρήξεων, ο οποίος πυροβόλησε έναν αλλοδαπό που είχε εισβάλει στην αποθήκη του. Με απόφαση της Δικαιοσύνης, ο οικογενειάρχης με το λευκό έως τώρα ποινικό μητρώο...
προφυλακίστηκε ως επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

Αποφάσεις όμως σαν αυτή φαίνεται πως στρέφουν το χέρι των ψηφοφόρων στο ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό εγκαίρως.

 Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Σιαμέτης, έχοντας πέσει 16 φορές θύμα διάρρηξης και ληστείας, πήρε μια καραμπίνα για να κάνει αυτό το οποίο δεν του εξασφάλιζε το κράτος: να προστατέψει τον εαυτό του.
Πριν από λίγες ημέρες, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε όταν άγνωστοι τρύπωσαν στην επιχείρησή του. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει έναν 39χρονο Ρουμάνο.

Ο ίδιος δηλώνει «Το γνωρίζουν όλοι ότι με έχουν κατακλέψει. Με έχουν κατασπαράξει. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω και πήρα το νόμο στα χέρια μου. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και ήρθε να μου συμπαρασταθεί. Δεν είμαι φονιάς, οικογενειάρχης εργαζόμενος είμαι».

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα έξω από το αστυνομικό μέγαρο της Σπάρτης συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να του συμπαρασταθεί και να δείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα στη χώρα προκαλεί στους πολίτες οργή και αγανάκτηση. Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο 49χρονος επιχειρηματίας δήλωσε ότι το έχει μετανιώσει και ανέφερε «Όταν το έμαθα κατέρρευσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου