Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Γιώργος Φιλιππάκης: Υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ στην Α' Αθηνών "Το ΚΚΕ στέκεται εδώ και χρόνια δίπλα στον εργαζόμενο"

http://2.bp.blogspot.com/-ADparqyKl6Q/T6FJWvLe5jI/AAAAAAADLgw/6hhegWWRpC0/s200/Screen+shot+2012-05-02+at+5.48.46+PM.png
Υποψήφιος στην Α εκλογική περιφέρεια της Αθήνας είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΛΤΕΡ, με καταγωγή από τη Χίο, Γιώργος Φιλιππάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ .

Στη συστράτευση για την εκλογική μάχη ο Γιώργος Φιλιππάκης αποδέχθηκε την πρόταση του ΚΚΕ να είναι ένας από τους υποψήφιους του κόμματος στην Α' Εκλογική περιφέρεια της Αθήνας .

 Στις εκλογές αυτές οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν να στηρίξουν τους συνδυασμούς του ΚΚΕ μια που είναι το μόνο κόμμα που...
εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους λέγοντας την αλήθεια και παλεύοντας να βγει η χώρα από την Ε.Ε. να γίνει μονομερής διαγραφεί του χρέους και να περάσουν τα μέσα παραγωγής στους εργαζόμενους .

Ο Γιώργος Φιλιππάκης καθημερινά βρίσκεται στις γειτονιές της Αθήνας μαζί με μέλη του ΚΚΕ μιλώντας με τους πολίτες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους έστω και με πολλές ή λίγες αντίθετες απόψεις δηλώνουν τη στήριξή τους στους συνδυασμούς του ΚΚΕ και στον ίδιο . Ο ίδιος με σαράντα χρόνια θητείας στο δημοσιογραφικό επάγγελμα έχει ζήσει την εκμετάλλευση των εργοδοτών σε βάρος των δημοσιογράφων και κυρίως με τα γεγονότα του ΑΛΤΕΡ όπου οι 650 εργαζόμενοι του Σταθμού εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι για 16 και πλέον μήνες .


Οι εκλογές της Κυριακής 6 Μάη θεωρούνται από τις πλέον σημαντικές από τη μεταπολίτευση και μετά . Οι πολίτες πρέπει να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ τη Νέα Δημοκρατία το ΛΑΟΣ για τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση αλλά και να μην εμπιστευτούν τα λεγόμενα αριστερά κόμματα που τους κοροϊδεύουν .

Η μάχη με το ΚΚΕ για την επόμενη μέρα είναι σημαντική ενώ είναι γνωστά τα νέα φρικτά οικονομικά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση που θα εκλεγεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Γιώργος Φιλιππάκης είναι η τρίτη φορά που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών - ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 1974 και του 1977 με το ΚΚΕ στην πατρίδα του τη Χίο - ενώ είναι μέλος της επιτροπής αγώνα του ΑΛΤΕΡ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΕΑ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών περιόδου 1967- 1974.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου