Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι ταινίες των επόμενων μηνών

Οι ταινίες των επόμενων μηνώνΟι ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα πολυαναμενόμενα φιλμ

Την ημερομηνία που θα κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες της χώρας ορισμένες από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς, ανακοίνωσε η Village.

Η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ «Η Τιμωρός», θα κάνει πρεμιέρα στις... 10 Μαΐου, ενώ η τελευταία συνεργασία του Τιμ Μπάρτον με τον Τζόνι Ντεπ («Dark Shadows») θα ξεκινήσει να προβάλλεται μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Μαΐου. Οι πρεμιέρες του μήνα που ανακοίνωσε η εταιρεία ολοκληρώνονται με την «Επικίνδυνη Σιωπή» στις 31 Μαΐου

Τον Ιούνιο πάλι, πρεμιέρα πρόκειται να κάνουν δύο φιλμ: το «Δικός σου για πάντα» και «Η νοστιμιά του έρωτα» με πρωταγωνίστρια τη διάσημη γαλλίδα ηθοποιό Όντρεϊ Τοτού.

Σειρά έχει ο Τομ Κρουζ και το Ροκ καθώς στις 12 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προβολή του «Ροκ για πάντα» που βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του 2006. Οι πρεμιέρες του μήνα συμπληρώνονται με το «Safe» και το «Comme un chef».

Ο Αύγουστος μας φέρνει μια μόνο ταινία που ωστόσο πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες της φετινής χρονιάς. Αυτή είναι η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν που σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ Νόλαν, με τον Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του μασκοφόρου ήρωα. Ο τίτλος της «The dark Κnight rises».

Τέλος, το «Χόμπιτ», η ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, σε σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου