Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

"Όσοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ είναι αργόμισθοι και φοροφυγάδες"

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέμματα.

Έκανε παράλληλα λόγο για «Αγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο».

Είπε επίσης ότι...
  κυρίαρχο ρόλο στις πράξεις πολιτικής βίας έπαιζαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. "Υπάρχουν πράξεις βίας που συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Καμμία από αυτές τις πράξεις δεν έχει καταδικαστεί, ούτε η μεθοδολογία", είπε χαρακτηριστικά.

Kατηγόρησε επίσης τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βιάζεται για τις εκλογές, προκειμένου μην αλλάξει το ρεύμα, να μην αποκαλυφθεί». Είπε επίσης ότι οι θέσεις του κόμματος είναι ασυνάρτητες και αυθαίρετες και οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ πρόσθεσε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις.

Χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν «συνεργαστείτε». «Το αποτελεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Ελληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου