Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Διεθνές ρεζιλίκι από τις άδειες εξέδρες στο Καλλιμάρμαρο για την Φλόγα!

Σε άδειες κερκίδες έγινε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Βρετανική αντιπροσωπεία. Λίγο η βροχή, λίγο η έλλειψη διάθεσης του κόσμου για όσα συμβαίνουν στην χώρα λόγω της κρίσης αλλά κυρίως ή κακή διοργάνωση- ενημέρωση  προκάλεσαν αυτό το οικτρό θέαμα που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο!

Ούτε το ένα τρίτο του...
κάτω διαζώματος δεν είχε καλυφθεί - ενώ στην αρχή το θέαμα ήταν ακόμα πιο οδυνηρό καθώς τότε έμπαινε και αυτός ο λίγος κόσμος. Τι έφταιξε και δεν ενημερώθηκε πλήρως ο κόσμος;

Τι έφταιξε που δεν ενέπνευσαν οι αρμόδιοι την νεολαία να προσέλθει; Τι έφταιξε και δεν είχαν προνοήσει για την «κακιά ώρα» να υπάρχει κάποια αξιοπρεπής παρουσία οργανωμένων κοινωνικών ομάδων;


Κι ενώ οι φουστανελάδες έδιναν μία καταπληκτική εικόνα μπαίνοντας  στο Παναθηναικό Στάδιο, μόλις άνοιγε το τηλεοπτικό πλάνο , ήταν να μας πιάνουν ντροπές! Ως χώρα και ως πολίτες!

Το διεθνές ρεζιλίκι ωστόσο το χρεώνεται η χώρα πέρα από όποιες δικαιολογίες και να βρεθούν! Οι αρμόδιοι έπρεπε να έχουν άλλο σχεδιασμό!

Και να πείς ότι δεν έχουμε τεχνογνωσία; Μόλις πριν λίγα χρόνια κάναμε Ολυμπιακούς Αγώνες και ξέρουμε την δύναμη της εικόνας!

ΠΗΓΗ: prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου