Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων το Ράλι Ακρόπολις

Διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων το Ράλι ΑκρόπολιςΑρχίζει στις 24 και τελειώνει στις 27 Μαΐου

Λίγες ημέρες μένουν για την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο αρχίζει στις 24 και τελειώνει στις 27 Μαΐου. Η αντίστροφη μέτρηση όμως έχει αρχίσει. Και γι’ αυτό ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε:...
«Σπάνια βλέπουμε θεσμούς στην Ελλάδα που να διαρκούν τόσα πολλά χρόνια και να είναι πετυχημένοι.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην Αθήνα το 58ο ιστορικό Ράλι Ακρόπολις. Ο δήμος Αθηναίων συμμετέχει και είναι αρωγός σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Το Ράλι Ακρόπολις αποτελεί μία διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων που μας δίνει μια σημαντική ευκαιρία για την στήριξη και την προώθηση όχι μόνο του αθλητισμού αλλά του πολιτισμού και του τουρισμού μας.

Στο φετινό ράλι θα συμμετάσχουν 55 πληρώματα από 32 χώρες και με τη μεγάλη του τηλεοπτική κάλυψη θα μεταφέρει εικόνες της Ελλάδας που αγαπάμε και θέλουμε σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο με φόντο τον ιερό βράχο, ξυπνώντας μας ωραίες αναμνήσεις, ενώ ο χώρος επιτρέπει σε ακόμη περισσότερο κόσμο να έρθει κοντά στους αγαπημένους του οδηγούς, βιώνοντας ακόμη πιο έντονα την εμπειρία του Ράλι Ακρόπολις.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας να αγκαλιάσουν το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις και να το κάνουν δικό τους.

Θέλω να συγχαρώ επίσης την ΕΛΠΑ και την εταιρία Celeritas για την άρτια διοργάνωση, γιατί τέτοιες δράσεις είναι οι καλύτεροι πρέσβεις της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό.

Το Ράλι Ακρόπολις και ο Κλασικός Μαραθώνιος, όπως καταλαβαίνετε, είναι δύο γεγονότα που αναδεικνύουν και προβάλουν τη χώρα μας και γι΄αυτό, παρά τις δύσκολες και αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, προσπαθούμε στο δήμο Αθηναίων να υποστηρίζουμε και να διευκολύνουμε.

Προσπαθούμε επίσης, να δημιουργούμε και να στηρίζουμε νέες ιδέες και θεσμούς στο ίδιο πνεύμα. Μία τέτοια διοργάνωση είναι και ο 1ος Ημι-μαραθώνιος «Ακρόπολις» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και έχει ως στόχο να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς μαζικής συμμετοχής στην πόλη μας, αλλά και να προσελκύσει αθλητές απ’ όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου