Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δέκα χιλιάδες προσλήψεις εποχικού προσωπικού

Δέκα χιλιάδες προσλήψεις εποχικού προσωπικούΑποφασίστηκαν για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού και επίσημα μπορούν να πραγματοποιούν πλέον οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης όλης της χώρας μετά την απόφαση (αρ. 13/2012) της Επιτροπής του άρθρου 28, παρ. 4 του Ν. 2190/1994 (νόμου Πεπονή) του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πρόκειται, όπως επισημαίνει το «Βήμα», για...
προσλήψεις που αφορούν έκτακτες ανάγκες των δήμων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Μεταξύ αυτών αναμένεται να πραγματοποιηθούν περίπου 5.000 προσλήψεις συμβασιούχων στις δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας και άλλοι τόσοι με δίμηνες συμβάσεις για τις θέσεις ναυαγοσωστών, πυροσβεστών, προσωπικό για τις παιδικές κατασκηνώσεις, υδρονομείς άρδευσης, προσωπικό για τους παιδικούς σταθμούς, καθαρίστριες σχολικών μονάδων κ.ά, οι οποίες συμφωνήθηκε να ξεμπλοκάρουν, αν και απαγορεύονται λόγω προεκλογικής περιόδου, κατά τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων της ΚΕΔΕ και του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη.

Η απόφαση πάρθηκε δεδομένων των δυσκολιών που κρίθηκε ότι θα αντιμετωπίσουν οι δήμοι για την εύρυθμη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου