Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μικές Γιαννάρας: Επιβάλλεται περίσκεψη, αυτοκρίτικη και ψυχραιμία

Περίσκεψη, αυτοκριτική και ψυχραιμία, συνέστησε ο πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ Μικές Γιαννάρας, δημοτικός σύμβουλος Χίου και πρόεδρος του Πολυοργανισμού, σχολιάζοντας το αποτέελσμα των εκλογών.
Ο κ. Γιαννάρας, αξίζει να σημειώσουμε ότι συγκέντρωσε 648 σταυρούς, έναντι 3.047 του Κώστα Τριαντάφυλλου, ο οποίος εξελέγη βουλευτής, 1654 της Ελπίδας Τσουρή και 291 του Κώστα Τομάζου. Στη δηλωσή του αναλυτικά, τονίζει:

"Οι καταιγιστικές πολιτικές ανατροπές, που προέκυψαν από την ψήφο του ελληνικού λαού, επιβάλουν περίσκεψη, αυτοκριτική, ψυχραιμία.

Οι εξελίξεις στο...
ρευστό πολιτικό σκηνικό, θα συνεχίζονται με επόμενο σταθμό την πιθανή άμεση νέα εκλογική αναμέτρηση. Οφείλουμε να τις παρακολουθούμε και να διαμορφώνουμε τις απόψεις μας.

Αναγνωρίζοντας τη δίκαιη δυσαρέσκεια των πολιτών στα κόμματα που έφεραν το κύριο μέρος της ευθύνης για τη δυσχερή κατάσταση της χώρας, και κάτω από αφόρητη πίεση, συμμετείχα στις εκλογές ως πρόσωπο που εργάστηκε για τα κοινά της Χίου και που θα συνεχίσει να εργάζεται, ως Πρόεδρος του μεγάλου νομικού προσώπου του Δήμου Χίου. Η απόφαση του εκλογικού σώματος είναι κατανοητή και απολύτως σεβαστή.

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου