Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μία μέρα πριν τη μάχη

Μία μέρα πριν τη μάχηΟλυμπιακός και Παναθηναϊκός προετοιμάζονται για το Final 4

Οι κόκκοι της άμμου στην κλεψύδρα της αντίστροφης μέτρησης για το τζάμπολ του Final Four της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη, είναι πλέον ελάχιστοι. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκονται από χθες στην Τουρκία με στόχο το αστραφτερό τρόπαιο και σήμερα, μία μέρα πριν τη μάχη, θα προβούν στις τελευταίες…
προγραμματικές δηλώσεις και θα καταστρώσουν τα τελικά τους πλάνα για τους δύο ημιτελικούς.

Οι…εκδηλώσεις ξεκινούν νωρίς το πρωί, αφού από τις 10:00 μέχρι τις 11:00 σε κεντρικό εμπορικό κέντρο της πόλης θα δώσουν το παρών τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα (Γιασικεβίτσιους, Ντόρσεϊ, Κρίστιτς, Έιντσον) που θα φωτογραφηθούν με το τρόπαιο και τους φιλάθλους, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα κάνουν κάποιες δηλώσεις. Η προωθητική αυτή ενέργεια της Ευρωλίγκας ονομάζεται «City Tour» και καθιερώθηκε για πρώτη φορά φέτος. Παρόμοια εκδήλωση θα επαναληφθεί και σε άλλα σημεία της πόλης και τις τρεις επόμενες ημέρες.

Στις 12:00 το μεσημέρι, μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς Final Four, καθώς για εκείνη την ώρα στο δημαρχείο της πόλης είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Στο Ciragan Palace, θα δώσουν το παρών οι τέσσερις προπονητές., Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Τσάβι Πασκουάλ και Γιόνας Καζλάουσκας, συν τους τέσσερις αρχηγούς Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Αντρέι Κιριλένκο. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, ο δήμαρχος της Πόλης, Καντίρ Τοπμπάς, ο ομόλογός του στην χορηγό αεροπορική εταιρία Turkish Airlines, Χαμντί Τοπτσού, αλλά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Τουρκάι Ντεμιερέλ.

Το απόγευμα, το «Σινάν Ερντέμ» θα ανοίξει τις πύλες του για τις ομάδες και τους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις και οι συνεντεύξεις των παικτών. Πρώτος θα προπονηθεί ο Παναθηναϊκός στις 16:15, θα ακολουθήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 17:50, στις 19:25 τη σκυτάλη θα πάρει η Μπαρτσελόνα και τέλος στις 21:00 θα κάνει τη τελευταία του προπόνηση ο Ολυμπιακός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου