Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Κυβέρνηση με στόχο τη βελτίωση των όρων του Μνημονίου»

«Κυβέρνηση με στόχο τη βελτίωση των όρων του Μνημονίου»Ο διάλογος του Ευ. Βενιζέλου με τον Κ. Παπούλια

«Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά συμφωνούν στην ανάγκη και τη δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής Κυβέρνησης φιλευρωπαϊκών δυνάμεων με διετή εντολή, με όριο την παραμονή της χώρας στο ευρώ και με στόχο τη δραστική βελτίωση των όρων και την...
οριστική υπέρβαση του μνημονίου, ώστε η Ελλάδα να ξαναγίνει αυτοδύναμη και κυρίαρχη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλος προσερχόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια προκειμένου να τον ενημερώσει για το αποτέλεσμα της διερευνητικής εντολής.

«Όρος και προϋπόθεση είναι και η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αυτή. Το έθεσα στον κ. Τσίπρα το ζήτημα αυτό, δεν έχω λάβει μία θετική απάντηση, πιστεύω όμως ότι εκεί πρέπει να εστιαστούν οι προσπάθειές σας κατά την φάση των διαβουλεύσεων, υπό τον δικό σας συντονισμό και τη δική σας προεδρία» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

«Υπάρχουν ψήγματα αισιοδοξίας απ' ό,τι βλέπω. Ελπίζω να συμβάλω στο να υπάρξει μία κυβέρνηση, γιατί τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα», απάντησε ο κ. Παπούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου