Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εξιχνιάστηκε η μαφιόζικη δολοφονία στη Λέσβο

Εξιχνιάστηκε η μαφιόζικη δολοφονία στη ΛέσβοΣυνελήφθη ένας 39χρονος ως δράστης

Ένας 39χρονος είναι ο δράστης της μαφιόζικης δολοφονίας στη Λέσβο, ο οποίος «καθάρισε» δύο άτομα και μετά τους έβαλε φωτιά. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση της...
ανθρωποκτονίας ενός 30χρονου Έλληνα και ενός 39χρονου Αλβανού, οι οποίοι είχαν βρεθεί νεκροί το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε  αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή στα Κεραμειά Λέσβου.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και παράνομη οπλοκατοχή-οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος το βράδυ της 18ης Απριλίου, σε ερημικό αγροτικό δρόμο κοντά στη διασταύρωση Λάρσου-Κεραμειών, πυροβόλησε με όπλο (45άρι περίστροφο) και τραυμάτισε θανάσιμα τους δύο άντρες, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους.

Στη συνέχεια, αφού μετέφερε τα δύο θύματα με το όχημα του 30χρονου θύματος, στην αγροτική περιοχή «Άγιος Ιωάννης» στα Κεραμειά Λέσβου, περιέλουσε εσωτερικά και εξωτερικά το όχημα με εύφλεκτο υγρό, έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου