Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Σας τρομάζουν οι άσπρες τρίχες;

Σας τρομάζουν οι άσπρες τρίχες;Αντιμετωπίστε τις με την κατάλληλη βαφή μαλλιών

Η εμφάνιση των πρώτων άσπρων τριχών είναι κάτι που τρομάζει τις γυναίκες εξίσου με τις πρώτες ρυτίδες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται...
πανικός. Το γκριζάρισμα των μαλλιών, είναι ένα από τα σημάδια της φυσιολογικής γήρανσης καθώς η παραγωγή μελανίνης μειώνεται.

Το προβλήματα από άποψη αισθητικής, μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με τις βαφές μαλλιών που είναι απλές στη χρήση.

Αρχικά, πρέπει να επιλέξουμε το χρώμα της βαφής. Εάν έχεις κοκκινωπή επιδερμίδα, προτίμησε ψυχρές αποχρώσεις. Εάν από την άλλη έχεις η επιδερμίδα και τα μάτια σου είναι σκούρα, η ανοιχτή απόχρωση θα δείχνει ψεύτικη. Τέλος, αν τα μάτια σου είναι καστανά, προτίμησε ένα τόνο πιο σκούρα βαφή.

Η συσκευασία της βαφής περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες που αν τις ακολουθήσουμε το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό. Ας έχουμε κατά νου ότι στα άσπρα μαλλιά χρησιμοποιείται πάντα οξυζενέ των 20 vol.

Πριν ξεκινήσεις το βάψιμο, άπλωσε ενυδατική κρέμα ή βαζελίνη κατά μήκος του μετώπου και πίσω από τα αυτιά ώστε να αποφύγεις ερεθισμούς. Η εφαρμογή γίνεται ανά τούφα ξεκινώντας από ρίζα και φθάνοντας στις άκρες.

Σημαντικό είναι, μετά το βάψιμο να χρησιμοποιείς σαμπουάν ειδικά για βαμμένα μαλλιά καθώς τονώνει το χρώμα και θρέφει την τρίχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου