Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μυστικά ομορφιάς για τα νύχια

Μυστικά ομορφιάς για τα νύχιαΣυμβουλές για την καθημερινή φροντίδα τους

Ακόμη και δίχως να χρησιμοποιήσουμε βερνίκι, απαραίτητη προϋπόθεση για όμορφα νύχια τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια, είναι η καλή περιποίησή τους. Για να το πετύχουμε αυτό, δεν είναι...
απαραίτητο να καταφύγουμε σε ινστιτούτα ομορφιάς για μανικιούρ και πεντικιούρ, καθώς μπορούμε να το κάνουμε και σπίτι μας.

Οι συμβουλές που ακολουθούν μπορούν να μας εξασφαλίσουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα…

- Αν τα πετσάκια τείνουν να καταλάβουν όλη την επιφάνεια του νυχιού, καθημερινά πρέπει να τα πιέζουμε προς τα μέσα. Σε λίγο καιρό το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει, με νύχια που φαίνονται μεγαλύτερα και πιο περιποιημένα.

- Δεν ξεχνάμε την ενυδάτωσή τους, που μπορεί να γίνει είτε με κάποια ενυδατική κρέμα ή λάδι, καθώς τα ελλιπώς ενυδατωμένα σπάνε και ξεφλουδίζουν.

- Το πεντικιούρ στο σπίτι δεν είναι δύσκολο. Αρχικά κάνουμε απολέπιση με αλάτι και λίγο γαλάκτωμα σώματος. Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε καλά και στη συνέχεια, πιέζουμε τα πετσάκια προς τα μέσα. Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία, απλώνοντας διάφανο βερνίκι.

- Δεν παραλείπουμε την απολέπιση των χεριών που πρέπει, ει δυνατόν, να γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα καθώς και την ενυδάτωση τους με κρέμα. Και αυτό γιατί τα όμορφα νύχια πρέπει να συνοδεύονται από περιποιημένα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου