Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Πώς θα επιλέξουμε μαγιό

Πώς θα επιλέξουμε μαγιόΣυμβουλές με βάση το σωματότυπο

Το σύμβολο του καλοκαιριού είναι το μαγιό και για ειδικά οι γυναίκες μπορεί να αφιερώσουν αρκετή ώρα προκειμένου να επιλέξουν αυτό που θεωρούν ότι τους ταιριάζει καλύτερα.

Η επιλογή όμως του μαγιό, όπως άλλωστε και όλης της υπόλοιπης γκαρνταρόμπας δεν γίνεται αποκλειστικά με...
αισθητικά κριτήρια αλλά και με βάση πώς ταιριάζει στο σώμα του καθενός. Ακολουθούν συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου μαγιό με κριτήριο το σωματότυπο ώστε να κρύψετε κάθε πιθανή ατέλεια…

Ανάλογα με το μέγεθος του στήθους: Σε περίπτωση που μια γυναίκα έχει μικρό στήθος, μια από τις δυνατές επιλογές είναι το στράπλες μαγιό, ή μπικίνι με μπανέλα όπως και με ενίσχυση. Σε επίπεδο εμφάνισης, μαγιό με σχέδια ή ρίγες είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Αντίθετα για γυναίκες με πλούσιο μπούστο, καλύτερη επιλογή είναι τα μονόχρωμα μαγιό με τετράγωνο κόψιμο στο λαιμό. Το ίδιο ισχύει και για μαγιό με φαρδιές τιράντες που δένουν στο λαιμό. Στον αντίποδα, πρέπει να αποφευχθούν τα «τριγωνάκια» που τονίζουν την περιοχή με όχι και τόσο όμορφο τρόπο.

Για γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια γοφούς:
Οι γυναίκες με πλούσιες καμπύλες μπορούν να κινηθούν στην επιλογή των ολόσωμων μαγιό καθώς και αυτών που το πάνω μέρος ενώνεται με ένα λάστιχο με το κάτω (ονομάζονται monokini).

Ιδανική επιλογή για γυναίκες με κιλά στην περιφέρεια, είναι τα μαγιό σε στυλ σλιπ και σίγουρα όχι μπικίνι με κορδόνι. Σε περίπτωση που προτιμηθεί το μπικίνι, το κάτω μέρος πρέπει να είναι πιο φαρδύ στα πλαϊνά ή σε στυλ σορτσάκι.

Για γυναίκες με μικρό ύψος:
Σε περίπτωση που το δυνατό σημείο δεν είναι το ύψος, μπορεί να επιλεγεί μαγιό ολόσωμο με κάθετες ρίγες καθώς και μπικίνι που δένει στο πάνω μέρος του γοφού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου