Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στα ύψη το θερμόμετρο όλη την εβδομάδα

Στα ύψη για άλλη μια εβδομάδα το θερμόμετρο, όχι μόνο το πολιτικό! Δείτε τι καιρό θα κάνει έως και το Σάββατο.

Για σήμερα 8/5 προβλέπονται κυρίως σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βορειοδυτικά.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Χίο σήμερα Τρίτη 8/5, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
19 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώςεις που τις μεσημβρινές ώρες θα είναι πιο πυκνές και πιθανώς στα βόρεια ορεινά του νομού να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούην τοπικοί όιμβροι κυρίως στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πύκνες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και κατά τόπους στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 και αργότεραστα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Τέταρτη 09-05-2012 και Πέμπτη 10-05-2012
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στα υπόλοιπα ορεινά
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση

Παρασκευή 11-05-2012 και Σάββατο 12-05-2012
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου