Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Λασίθι: Το θρίλερ των εκλογών - 9 ψήφοι χωρίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Νομού η Ν.Δ παίρνει 6.400 ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ 6.391 δηλαδή η διαφορά είναι 9 ψήφους!

Ωστόσο άλλα αποτελέσματα δίνει η Περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με τα οποία η Ν.Δ λαμβάνει 6.410 και ο ΣΥΡΙΖΑ....
6.357 αυξάνοντας δηλαδή την διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων σε 53 ψήφους!  Να σημειωθεί ότι ΠΑΣΟΚ ως πρώτο κόμμα στο Λασίθι εκλέγει βουλευτή τον κ. Καρχιμάκη, ενώ η Ν.Δ ως δεύτερο τον κ. Πλακιωτάκη.

H  μικρή όμως διαφορά που υπάρχει μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ΣΥΡΙΖΑ όπως άλλωστε δήλωσε στο flashnews.gr ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Λασιθίου Δημήτρης Γιαννίδης να προχωρήσει χθες σε αίτηση στο εκλογοδικείο Λασιθίου στη Νεάπολη προκειμένου να γίνει επανακαταμέτρηση που ενδεχομένως αλλάξει τα δεδομένα .

Μάλιστα τα παραπάνω εκλογικά αποτελέσματα κάνουν τον κ. Κωνσταντίνο Δερμιτζάκη , ο οποίος έλαβε τις περισσότερες ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, να διεκδικεί τη βουλευτική έδρα από τον κ. Πλακιωτάκη, καθώς τα άκυρα και τα λευκά είναι πάρα πολλά .

Ωστόσο και εδώ διαφορετικά είναι τα νούμερα που παρουσιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών και διαφορετικά αυτά που δίνει η Περιφέρεια Κρήτης με καταμετρημένο το 100% των τμημάτων. 955 είναι τα άκυρα ψηφοδέλτια σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών και 959 σύμφωνα με την Περιφέρεια Κρήτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου