Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Παραμένει ζεστός ο καιρός και σήμερα Παρασκευή 4/5

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Παρασκευή 04 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 ως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 ως 28 στη Δυτική Ελλάδα, 16 ως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από...
16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.


Αττική
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Ασθενείς ως μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Θεσσαλονική
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι

Γενική πρόγνωση

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το πρωί στα νότια.
Άνεμοι: μεταβλητοί 4 μποφόρ τοπικά δυτικοί νοτιοδυτικοί.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στην Κρήτη δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη Θράκη γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι-απόγευμα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι- απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στην ήπειρο και τη δυτική στερεά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και κυρίως στα ορεινά της Στερεάς.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Σάββατο 5/5
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός σε όλη τη χώρα με μόνο λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά και δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες μπόρες στα βουνά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 28 με 29 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 30 βαθμούς και στα νησιά από 14 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Περιμένουμε αιθριο καιρό με ασθενείς ανέμους που το μεσημέρι θα γυρισουν σε θαλλάσιες αύρες, νοτιάδες δηλαδή το πολύ μέχρι 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 16 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή ανήμερα των εκλογών
Την Κυριακή των εκλογών περιμένουμε ο καιρός να είναι γενικά αίθριος σε ολοκληρη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συνεφιάσει λίγο στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 εως 29 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά από 10 εως 30 βαθμούς κελσίου και στα νησιά από 14 εως 26 βαθμούς.

Αττική
Αιθριος θα ειναι ο ουρανός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 εως 30 με 31εναν βαθμούς κελσίου.

Δευτέρα 7/5
Τη Δευτέρα μετά τις εκλογές οι πολίτες που θα επιστρέφουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα θα ταξιδέψουν με καλές καιρικές συνθήκες. Γενικά αίθριος θα είναι ουρανός σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο συνεφιές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα. Οσοι επιστρέφουν από τα νησιά θα έχουν καλό ταξίδι καθώς οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 εως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 31εναν βαθμούς και στα νησιά από 14 εως 26 με 27 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Περιμένουμε λιακάδα το πρωί και λίγα σύνεφα το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 31εναν βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου