Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

30αρια θα χτυπήσει το θερμόμετρο την Τετάρτη

Ζεστός και αίθριος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη με μια μικρή πιθανότητα για καταιγίδες το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής και της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 2/5,  στη Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από
19 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αττική
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 και στα ανατολικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ νοτίων διευθύνσεων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα φτάσει από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου ενώ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες περιμένουμε τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό και ανέμους βόρειους με βορειοδυτικούς που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία το μεσημέρι. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου. Οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφό.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ το απόγευμα θα υπάρξουν νεφώσεις στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Πέμπτη 03-05-2012
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια δυτικοί.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 04-05-2006 - Σάββατο 05-05-2012 - Κυριακή 06-05-2012
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα βορειοανατολικά κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου