Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΜΜΕ στις 28 Μαΐου

Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΜΜΕ στις 28 ΜαΐουΑίτημα η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Εικοσιτετράωρη  για τη Δευτέρα 28 Μαΐου προκήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, με αίτημα την...
υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η Συντονιστική Επιτροπή στην ανακοίνωσή της προτείνει «την κλιμάκωση της απεργίας στην περίπτωση που συνεχιστεί η εργοδοτική αδιαλλαξεία».

« Δηλώνουμε στους εργοδότες ότι θα μας βρουν απέναντί τους δυναμικά, αν επιλέξουν να μην προχωρήσουν στην υπογραφή ΣΣΕ ή καταγγείλουν τις ισχύουσες και επιχειρήσουν να τορπιλίσουν την ισχύ, υπόσταση και την ανανέωση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με προώθηση υποδεέστερων ατομικών συμβάσεων, χωρίς την ισχύ των κατοχυρωμένων εργασιακών δικαιωμάτων μας. Δεν θα επιτρέψουμε αυθαίρετες μειώσεις αποδοχών, επαναδιαπραγμάτευση αμοιβών και όρων εργασίας από μηδενική βάση, την εκ περιτροπής εργασία και αμοιβές «ελεημοσύνης», υπό την απειλή μαζικών απολύσεων, το απαράδεκτο φαινόμενο να πληρώνουν από την τσέπη οι φωτορεπόρτερ το ΦΠΑ τιμολογίων που καθυστερούν ή δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ», σημειώνει μεταξύ άλλων η Συντονιστική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου