Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Λέσβος: Ασθενοφόρο με απλήρωτα τέλη δεν κυκλοφορεί και... οι ασθενείς κινδυνεύουν - Και δεύτερο περιστατικό ασθενή o οποίος τελικά έχασε τη ζωή του!

Το δεύτερο περιστατικό που έρχεται στο φως, συνέβη στις στις 14 Μαρτίου, όταν ζητήθηκε και πάλι η μεταφορά ασθενούς από το Πλωμάρι με ασθενοφόρο και πάλι όμως δεν μπόρεσαν να στείλουν ασθενοφόρο, διότι το ένα είχε μηχανική βλάβη, το δε άλλο δεν ήταν ασφαλισμένο και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με το Lesvosnews.gr ο άνθρωπος είχε πνευμονία και έπρεπε να...
μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Τελικά κάλεσαν άλλο ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, το οποίο τον μετέφερε αλλά δυστυχώς μετά από τέσσερεις ημέρες ο ασθενής άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτό το περιστατικό, σε συνδυασμό με το προηγούμενο που συνέβη στο Αρκάσι, έρχονται να επιβεβαιώσουν την εγκληματική αδιαφορία κάποιων, που έχουν αφήσει το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου χωρίς ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν έτσι οι ζωές των συμπολιτών μας.

Στην κεντρική φωτογραφία που δημοσιεύει το Lesvosnews.gr και τραβήχτηκε την Κυριακή, φαίνεται στο παρμπρίζ του ασθενοφόρου, ότι βρίσκονται τα σήματα τελών κυκλοφορίας, μέχρι και το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου