Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πασχαλινές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο METROPOLITAN


Ανάσταση στην Αθήνα; Αν δεν έχετε προγραμματίσει απόδραση από το  κλεινόν άστυ, σας περιμένουν στο ξενοδοχείο METROPOLITAN, όπου οι Ελληνικές παραδόσεις αναβιώνουν και ο εορτασμός του Πάσχα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Συγκεκριμένα για όσους το επισκεφτούν οι άνθρωποι του METROPOLITAN, έχουν ετοιμάσει  διαίτερες βραδιές για τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, ένα παραδοσιακό γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα, ενώ συμφέρει η τιμή πακέτου με διαμονή για τις γιορτινές ημέρες. Αναλυτικά, διαβάστε τις προσφορές του ξενοδοχείου:
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το βράδυ στο εστιατόριο LE TROCADERO θα λειτουργεί πλούσιος νηστίσιμος μπουφές με ζεστά και κρύα πιάτα.
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 30€.

Το εορταστικό Πασχαλινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά την Ανάσταση σας υποδεχόμαστε στο εστιατόριο LE TROCADERO με έναν πλούσιο εορταστικό μπουφέ, με ζεστή παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, κοκορέτσι, ψητό αρνί και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και γλυκά.
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 39€.
Παιδιά μέχρι 4 ετών δωρεάν και από 5-12 ετών υπάρχει έκπτωση 50%.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική και μπουφέ με πασχαλινές γεύσεις όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, και πλούσια ποικιλία από γλυκά.
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 65€ με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού.
Παιδιά μέχρι 4 ετών δωρεάν και από 5-12 ετών 30€.

Για όσους επιθυμείτε και διαμονή επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά για τις ημέρες του Πάσχα (13-15 Απριλίου)
Μονόκλινο superior δωμάτιο: 254€
Δίκλινο superior δωμάτιο: 368€

Οι τιμές είναι ανά δωμάτιο και συμπεριλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα, καλάθι με τσουρέκια και κόκκινα αυγά στο δωμάτιο καθώς και όλους τους φόρους και υπηρεσίες.  

Τηλ. Κρατήσεων 210-9471000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου