Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Οδοιπορικών Geo Aegean Routes συμπεριλαμβάνουν και την Χίο

Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού  συμμετεχόντων παρουσιάσθηκε στην Αθήνα, το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Οδοιπορικών Geo Aegean Routes που συμπεριλαμβάνουν και την Χίο.

Συγκεκριμένα , το πρόγραμμα το οποίο σημειωτέον τελεί υπό την αιγίδα της Unesco, γνωστοποιήθηκε...
σε εκπροσώπους του τύπου στο υπουργείο Εξωτερικών με συντονίστρια την γνωστή δημοσιογράφο Εύη Κυριακοπούλου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε επαγγελματίες και φορείς τουρισμού στο ξενοδοχείο  Μεγάλη Βρετάνια .

 Ο  επικεφαλής του Προγράμματος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Gnomon Perfomance  S.A  Γιάννης Μπαλακάκης, που το οργανώνει, ανέπτυξε κατά την διάρκεια των δυο παρουσιάσεων την ταυτότητα ,τους σκοπούς και τους στόχους των Geo και  Aegean Routes . Σημείωσε επίσης ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι η βιωματική εμπειρία  και διάδραση με την τοπική κοινωνία των συμμετεχόντων σε περιοχές λιγότερο γνωστές που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνεισφορά στην πολιτιστική κληρονομιά, όπως είναι και η Χίος .

Εκπρόσωποι του Προγράμματος στη Χίο είναι η Βάσω Κριτάκη και ο Θωμάς Καραμουσλής, από τους οποίους μπορούν να ζητηθούν περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου