Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Βασίλης Βαβυλουσάκης: Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι από τα ελάχιστα κόμματα με πραγματικό πρόγραμμα που έχει πολλά να πει για τα δικαιώματα των πολιτών στην κοινωνική ασφάλιση και στην εργασία

-Ο Χιώτης Μεσίτης Ασφαλίσεων και Διαχειριστής Κινδύνων με διεθνή εμπειρία, Βασίλης Βαβυλουσάκης, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ

Ο συμπατριώτης μας Βασίλης Βαβυλουσάκης είναι γνωστός για τις υπηρεσίες του στον ευαίσθητο κλάδο της κοινωνικής ασφάλισης με σαφείς από δεκαετίας θέσεις. Θέσεις που αν είχαν εφαρμοστεί, αρκετά ταμεία θα είχαν ‘’ξεφύγει’’ σήμερα από τη δεινή κατάσταση που βρίσκονται.

Συνεχίζει, μ' αυτές τις θέσεις, να υπηρετεί το θεσμό της ασφάλισης, αφιλοκερδώς, από τη...
θέση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής (επικεφαλής Γραμματείας Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΛΑ.Ο.Σ., για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης).

‘’Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός -όπως ο ίδιος τονίζει- είναι από τα ελάχιστα κόμματα με πραγματικό πρόγραμμα υλοποιήσιμο και προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα, που έχει πολλά να πει για τα δικαιώματα των πολιτών στην κοινωνική ασφάλιση και στην εργασία’’.

Από το καλοκαίρι του 2011 ο Β. Βαβυλουσάκης ενετάχθη στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, και από τη θέση του εκεί, υποστηρίζει τις θέσεις του κόμματος και του Προέδρου, οι οποίες συμπίπτουν με τις δικές του θέσεις, καλά γνωστές σε όλους.

‘’Ο ΛΑ.Ο.Σ. -συνεχίζει ο ίδιος- έχει θέσεις και πρόγραμμα που προσφέρουν τη δυνατότητα στη χώρα να σταθεί ως ισότιμος συνομιλητής στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους εταίρους. Πολλά ταμεία με σωστή διαχείριση των αποθεματικών και περιουσιακών τους στοιχείων θα είχαν μέλλον στην αποστολή τους. Τέτοια ταμεία διοίκησα και έτσι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα στοιχεία που έχω στη διάθεση οποιουδήποτε καλού συνομιλητή’’.

Ο Β. Βαβυλουσάκης είναι Μεσίτης Ασφαλίσεων και Διαχειριστής Κινδύνων με διεθνή εμπειρία και έτσι από την ιστορία του κρίνοντας, σίγουρα έχει θέσεις, για την ασφάλιση γενικότερα με υψηλό τεχνοκρατικό υπόβαθρο. Ο ΛΑ.Ο.Σ. από την άλλη είναι κόμμα απαρτιζόμενο από ανθρώπους μέσα από την κοινωνία, που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου