Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Επιστράτευση των ναυτεργατών ζητά ο Καρατζαφέρης

Επιστράτευση των ναυτεργατών ζητά ο ΚαρατζαφέρηςΑύριο επισκέπτεται τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σκληρή επίθεση κατά της ΠΝΟ εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της άμεσης επιστράτευσής τους.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος θα...
γίνει δεκτός αύριο στις 2 το μεσημέρι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επιτέθηκε και στην κυβέρνηση λέγοντας ότι έχει αργήσει αναφορικά με την πολιτική επιστράτευση των ναυτεργατών.

Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για εκβιασμό από την πλευρά της ΠΝΟ.

«Δεν είναι δυνατόν, ημέρες του Πάσχα, που περιμένει να ανασάνει η αγορά, ιδιαιτέρως της περιφέρειας, ιδιαιτέρως των νησιών, να υποκείμεθα όλοι στον εκβιασμό της ΠΝΟ», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Ας καταλάβουν ότι δεν μπορεί να παίζουν με την οικονομία της χώρας και με τον πόνο των κατοίκων».

Ο κ. Καρατζαφέρης, με άλλη δήλωσή του, επανέφερε το θέμα των παρανόμων μεταναστών, τους οποίους αποκάλεσε «μεγάλη πληγή για τη χώρα», λέγοντας ότι το κόμμα του «φωνάζει 10 χρόνια για τους λαθρομετανάστες. Λέγαμε ότι έχει γίνει "αιγιαλός του ασύλου" το Οικονομικό Πανεπιστήμιο».

Αναφέρθηκε στους καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι, σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «φωνάζουν ότι πειράζουν και ενοχλούν τις φοιτήτριες και τους εργαζόμενους» και κατέληξε: «Καιρός ήταν να βάλουν μυαλό. Οι λαθρομετανάστες είναι μεγάλη πληγή για τη χώρα. Χαίρομαι, γιατί τώρα πλέον το ομολογούν κι εκείνοι που τους προστάτευαν».

Εξάλλου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό κάλεσε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να συστήσει υπηρεσιακή κυβέρνηση. Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης «υποχρεούται ο κ. Παπαδήμος, να συστήσει υπηρεσιακή κυβέρνηση ενόψει των εκλογών», υποστηρίζοντας ότι τα υπουργεία έχουν γίνει πολιτικά γραφεία και έχουν αρχίσει “βιομηχανία προσλήψεων”».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέληξε λέγοντας «δεν θα πάμε σε εκλογές με 40 υπουργικά γραφεία και τα άλλα της ΝΔ για να κάνουν ρουσφέτια σαν και αυτά που είδαμε την περασμένη εβδομάδα. Η κατάσταση είναι ρευστή. Δεν θα πάμε σε εκλογές με άνισα όπλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου