Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Η χρηματοδότηση των κομμάτων στους αποψινούς «Φακέλους»

Η χρηματοδότηση των κομμάτων στους αποψινούς «Φακέλους»Στις 11 μ.μ. στο ΣΚΑΪ

Σήμερα που στη βουλή ψηφίζεται τροπολογία με την οποία πρόκειται να εκχωρηθούν στα πολιτικά κόμματα 30 εκατομμύρια ευρω, οι «Νέοι Φάκελοι» ανοίγουν με μια έρευνα του Τάσου Tελλογλου για το πως γίνεται η...
χρηματοδότηση των κομμάτων από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, πως κατάφεραν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα να συγκεντρώσουν υπέρογκα χρέη αλλά και τι λύσεις προτείνουν τα στελέχη τους για τα χρέη αυτά.

Mπροστά στην κάμερα της εκπομπής, ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θέλουν ένα κούρεμα, «ένα psi για τα κόμματα».

Στην εκπομπή μιλούν ακόμη ο γενικός δ/ντης της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Σκορδάς, ο Γιάννης Ραγκούσης που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη νέα τροπολογία που έρχεται σήμερα στην βουλή, ο Κώστας Σκανδαλιδης που σχεδίασε το νομό με τον οποίο χρηματοδοτούνται σήμερα τα κόμματα, η Ντόρα Μπακογιάννη, το κόμμα της οποίας κατήγγειλε το καθεστώς δανειοδότησης των κομμάτων από τις τράπεζες με αποτέλεσμα την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα αλλά και ο Άγγελος Συρίγος της Διεθνούς Διαφάνειας.

Οι Νέοι Φάκελοι περνούν τρεις εβδομάδες στα στρατηγεία του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, μπαίνουν σε λογιστήρια και συσκέψεις, παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία για την πρώτη μεγάλη ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, και απαντούν στο ερώτημα πώς σκοπεύουν τα κόμματα να πληρώσουν τα έξοδα τους σε αυτές τις εκλογές.

Απόψε στις 11 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου