Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Καταθέσεις-σοκ για την άγρια δολοφονία του Μ. Ζουγανέλη

«Με τη μασιά από το τζάκι έκοψαν σάρκες από την πλάτη και τα πόδια του»

Καταθέσεις-σοκ για την άγρια δολοφονία του Μ. Ζουγανέλη Με τη συγκλονιστική μαρτυρία του διοικητή Ασφαλείας Κυκλάδων συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη στη Μύκονο.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, οι περιγραφές του αστυνομικού στο δικαστήριο για τα όσα ανατριχιαστικά έγιναν στη βίλα του 73χρονου επιχειρηματία σόκαραν τους πάντες: «Τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, πρώτη φορά βλέπω. Με τη μασιά από το τζάκι έκοψαν σάρκες από την πλάτη και τα πόδια του για να ομολογήσει που βρίσκονται τα χρήματα».

Στη συνέχεια... περιέγραψε το σχέδιο εξόντωσης του επιχειρηματία και της αρπαγής 1.050.000 ευρώ μέσα από την πολυτελή του κατοικία στο νησί των ανέμων.

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, βρίσκονται η 28χρονη Πολωνή χορεύτρια η οποία διατηρούσε τριετή σχέση με το θύμα και οι δύο ομοεθνείς συνεργοί της. Στην απέναντι πλευρά, της πολιτικής αγωγής, βρίσκονται οι συγγενείς του 73χρονου επιχειρηματία.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου