Ταιριάζουν τέλεια με σάλτσα μπάρμπεκιου
Υλικά
Για 6-8 άτομα
150 γραμμάρια τριμμένη...
φέτα
150 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 αυγά
Αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 βαζάκι πιπεριές Φλωρίνης
150 γραμμάρια τριμμένο κασέρι
Εκτέλεση
Στραγγίζετε καλά τις πιπεριές Φλωρίνης και τις κόβετε μικρά κομμάτια. Τις ανακατεύετε με τα τυριά και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ.
Κόβετε το φύλλο κρούστας σε μεγάλα τετράγωνα, τοποθετείτε στο κέντρο τη γέμιση και τυλίγεται κυλινδρικά. Αλείφετε με το αυγό.
Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Συνοδεύετε με σάλτσα μπάρμπεκιου.
Πηγή: sidagi.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου