Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ρεσιτάλ υποκρισίας! Τη μέρα που κλείνει η Βουλή στέλνουν αίτημα για έλεγχο λογαριασμών βουλευτών στην Ελβετία!



-Τελικά δεν τον βρήκε και ούτε θέλει να τον βρει
-Εκείνοι που φώναζαν για απλετο φως μας κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μας 

Για ακόμα μια φορά ο πολιτικός κόσμος κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι δεν θέλει και δεν μπορεί ν αλλάξει.

Για ακόμα μια φορά άνθρωποι που υπηρετούν θεσμούς νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους πολίτες.

Και πλεον μπορούν οι "κακοήθεις" και οι "λαϊκιστές" να πουν ευθέως χωρίς κανείς να μπορέσει να τους προσάψει τίποτα ότι "δεν μπορεί! Κάτι έχουν να κρύψουν!"

Μπορούν επίσης να ...
γενικεύσουν και να βάλουν στο ίδιο καζάνι και τους 300. Που δεν έδειξαν την ίδια σπουδή για να βγουν όλα στο φως όπως έκαναν καταθέτοντας 92 τροπολογίες σε 24 ώρες για να εξασφαλίσουν ψηφαλάκια.

Η Βουλή, λοιπόν, σήμερα ολοκληρώνει τις εργασίες της και ο Πρόεδρός της κ. Φίλιππος Πετσάλνικος μόλις σήμερα αποφάσισε να στείλει εξουσιοδοτήσεις βουλευτών στην Ελβετία, (πλην της ΝΔ που αρνήθηκε) για να ερευνηθεί εαν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

Είπε ο κ. Πετσάλνικος με καμάρι: : "Η εξουσιοδότηση για έλεγχο στέλνεται στην Ελβετία δια της διπλωματικής οδού. Έκαναν όλοι εξουσιοδότηση, εκτος των συναδέλφων της ΝΔ και αυτή η διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της."

Και ευχήθηκε: "Με το καλό τον Μάιο θα έχουμε τη νέα Βουλή. Είχα υποσχεθεί να λειτουργήσω ως Πρόεδρος όλων των βουλευτών, όλων των κομμάτων."

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη ΝΔ γιατι αρνήθηκε να δώσει εξουσιοδότηση ο Κώστας Τασούλας είπε: "Η ΝΔ είχε καταθέσει αίτηση για αναδρομικό έλεγχο όλων πόθεν έσχες. Δεν πιστεύουμε ότι με αυτή την πρωτοβουλία θα γίνει κάτι. Δεν συμπράξαμε γιατί τη θεωρούμε προσχηματική και αναποτελεσματική. Η ΝΔ είχε καταθέσει πρόταση για έλεγχο πόθεν έσχες από δικαστικούς όσων άσκησαν εξουσία."

Επι εβδομάδες όλη η Ελλάδα έψαχνε τον βουλευτή που έβγαλε εκτός Ελλάδος 1 εκατομμύριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου