Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παγωτό πεπόνι

Παγωτό πεπόνιΛαχταριστό και δροσερό παγωτάκι για να συνοδέψτε το απογευματινό σας ρόφημα

Υλικά για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια σάρκα πεπονιού
400 γραμμάρια γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία...
κρέμα γάλακτος για σαντιγί

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το πεπόνι και το βάζουμε στο μπλέντερ να γίνει ζουμί.

Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίσουμε το χτύπημα.

Χτυπάμε με μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει και μετά προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα.

Κατόπιν ρίχνουμε και το μείγμα πεπονιού - γιαουρτιού και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ με καπάκι από πάνω και το αφήνουμε στη κατάψυξη για 6-8 ώρες.

Αν έχετε παγωτομηχανή τότε ακολουθείτε τις οδηγίες του παρασκευαστή.

Πηγή: sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου