Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο Δήμος Χίου υπέγραψε συνεργασία ανταλλαγής πολιτιστικών, αθλητικών, κοινωνικών και παιδαγωγικών εκδηλώσεων με το επιμελητηρίο Σμύρνης

Παρουσία οκτώ Δημάρχων από τα παράλια της Μικράς Ασίας

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χίου και του Επιμελητηρίου Σμύρνης, για αμοιβαία ανταλλαγή πολιτιστικών, αθλητικών, κοινωνικών και παιδαγωγικών εκδηλώσεων, υπεγράφη το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου, στη Χίο.

Το Επιμελητήριο Σμύρνης Τουρκίας, εκπροσωπήθηκε από τον...
πρόεδρο του ΔΣ Ekrem Demitras, ενώ παρέστησαν στην εκδήλωση οκτώ δήμαρχοι από τα παράλια της Μικράς Ασίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Χίο το τριήμερο του Πάσχα, μαζί με δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία, της γειτονικής χώρας.

Το εν λόγω μνημόνιο περιλαμβάνει την αμοιβαία ανταλλαγή πολιτιστικών, αθλητικών, κοινωνικών και παιδαγωγικών εκδηλώσεων (σχολικές εκδρομές) και την προώθηση αγαστής συνεργασίας σε θέματα ανάδειξης των αμοιβαίων πολιτισμών και των επιστημών σε θέματα μουσικής, γαστρονομίας, ιστορίας, τέχνης κλπ., ενώ η διάρκειά του ορίστηκε στα 2 έτη με δυνατότητα επιμήκυνσης, κατόπιν κοινής αποδοχής.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας στις 24 Απριλίου 2012, φτάνει η πρώτη αντιπροσωπεία μαθητών από σχολείο της Σμύρνης (περίπου 40 παιδιά), κι ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι η συνέχεια αυτής της προσπάθειας για την προβολή της Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου