Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πριβέ κελί για τη λογίστρια του Άκη

Πριβέ κελί για τη λογίστρια του ΆκηΣτο... Κολωνάκι των φυλακών Κορυδαλλού, και συγκεκριμένα στο θάλαμο όπου μέχρι πρόσφατα βρίσκονταν οι κρατούμενες που πάσχουν από AIDS, κρατείται η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, η οποία προφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο Έθνος κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η γυναίκα, που φέρεται...
να διαδραμάτισε ρόλο - κλειδί στη διαδρομή του μαύρου πολιτικού χρήματος μέσω των offshore εταιρειών του πρώην υπουργού, απολαμβάνει ευνοϊκής μεταχείρισης στη διάρκεια της προσωρινής της κράτησης.

Συγκρατούμενες της δήλωσαν ότι ειδικά για την κυρία Λαμπροπούλου άδειασε ο θάλαμος 27 των φυλακών που βρίσκεται στην Γ' Πτέρυγα και επίσης ότι οι γυναίκες που κρατούνταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλα κελιά, στα υπόγεια των φυλακών.

Ο συγκεκριμένος θάλαμος είναι περίπου 30 τ.μ. και θεωρείται μεγαλύτερος σε σχέση με τους άλλους, όπου στοιβάζονται οι περισσότερες κρατούμενες.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν: «δε φτάνει που οδηγήθηκε στη φυλακή χωρίς χειροπέδες, αλλά της κουβαλούσαν οι αστυνομικοί το σάκο. Εμείς γιατί τον μεταφέρουμε μόνες μας;»....

1 σχόλιο:

  1. ETOIMAZOYN ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΦΡΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΒΙΚΥ ,Η ΑΡΕΤΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή