Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Φέρε τα ναρκωτικά αλλιώς σκοτώνω εσένα και την οικογένειά σου»

«Φέρε τα ναρκωτικά αλλιώς σκοτώνω εσένα και την οικογένειά σου»

Ο διαβόητος κακοποιός Αλκέτ Ριζάι σπάει τη σιωπή του και μέσα από τις φυλακές του Μαλανδρίνου μιλά για την υπόθεση που τον φέρει ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, έχοντας ως συνεργάτες του δύο υπαλλήλους στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ηλικίας...
28 και 42 ετών, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έχοντας στην κατοχή τους 250 γρ. ηρωίνης και δύο συσκευασμένα κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο υπάλληλοι, οι οποίοι επενέβαιναν σε ιδιωτικό Ι.Χ., συνελήφθησαν στο ύψος της Αγίας Ευθυμίας Φωκίδας ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας.

Μιλώντας στην Espresso, o Ακλατ Ριζάι δεν αρνήθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή να φτάσουν στα χέρια του τα ναρκωτικά, ωστόσο υποστήριξε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναγκάστηκαν να εκτελέσουν τις διαταγές του.

«Τον 42χρονο τον ήξερα. Τον 28χρονο τον είχα απαγάγει δύο φορές. Την πρώτη φορά πριν από ενάμισι μήνα και τη δεύτερη πριν από δέκα ημέρες. Του είπα να μου φέρει αυτά τα πράγματα, αλλιώς θα σκοτώσω τον ίδιο και την οικογένειά του», αναφέρει ο κακοποιός από την Αλβανία.

Και στη συνέχεια προσθέτει: «Τέσσερις δικοί μου τον οδήγησαν στο βουνό και τον σημάδευαν με καλάσνικοφ. Εγώ του μιλούσα μέσω βιντεοκλήσης και κάποια στιγμή είπα στους συνεργάτες μου να του δώσουν κανά δύο σφαλιάρες. Τότε φοβήθηκε πολύ. Λυπάμαι που το λέω γιατί δεν είναι μαγκιά που το έκανα».

Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι κάνει εμπόριο ναρκωτικών στη μέσα στη φυλακή και ότι την ηρωίνη την προόριζε για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου