Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Επικήδειος η ψήφιση της τροπολογίας για τη χρηματοδότηση των κομμάτων»

«Επικήδειος η ψήφιση της τροπολογίας για τη χρηματοδότηση των κομμάτων»Σφοδρή επίθεση απο τον Π. Καμμένο

«Θα ζητήσουμε από τον λαό να σας διώξει και τα κόμματα της μεταπολίτευσης να αντικατασταθούν από νέες δυνάμεις» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καταγγέλοντας από το βήμα της Βουλής την τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

«Με τα χρήματα που αποδεσμεύετε κύριε, μη εκλεγμένε υπουργέ των Εσωτερικών, κάποιες επιχειρήσεις δεν θα...
μπορέσουν να πάρουν δάνειο, κάποιες οικογένειες δεν θα μπορέσουν να κάνουν Πάσχα, κάποια παιδιά δεν θα πάρουν λαμπάδα και κάποιοι παππούδες δεν θα πάρουν αυγό στα εγγόνια τους» απευθύνθηκε στον κ. Γιαννίτση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατήγγειλε, επίσης, ότι οι δόσεις που αποδεσμεύονται είναι με βάση τα ποσοστά που είχαν τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές, ποσοστά που τώρα έχουν συρρικνωθεί.

«Αν σήμερα ψηφιστεί η χρηματοδότηση των κομμάτων και οι βουλευτές δεχθούν τη λογική των επιστολών της υποταγής, τότε ο επικήδειος της μεταπολίτευσης θα γίνει με τη μεγάλη αντίσταση του ελληνικού λαού» είπε ο κ. Καμμένος και παρατήρησε ότι κανείς υποψήφιος από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία σήμερα, «γιατί οι πολίτες ξύπνησαν». Μετέφερε, επίσης, τα αισθήματα ψηφοφόρων του που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, σύμφωνα με τα οποία τα δύο κόμματα άλλαξαν φυσιογνωμία και αρχές με την υποταγή στα Μνημόνια και την τροϊκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου