Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μέχρι 26/5 οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές από τον ΟΓΑ

Μέχρι 26/5 οι αιτήσεις για δωρεάν διακοπές από τον ΟΓΑΣτους 44.000 οι δικαιούχοι για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού

Ξεκίνησε χθες η υποβολή αιτήσεων για τις δωρεάν 8ήμερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία της Αγροτικής Εστίας, με την...
προθεσμία να λήγει στις 26 Μαΐου.

Οι 44.000 δικαιούχοι των προγραμμάτων και συνταξιούχοι του ΟΓΑ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Το πρόγραμμα θα ισχύει μέχρι 31-3-2013, ενώ για τα προγράμματα εκδρομών και δωρεάν παροχής βιβλίων μέχρι τις

Από το ίδιο ΚΕΠ που ο ασφαλισμένος ή συνταξιούχους υπέβαλε την αίτηση για συμμετοχή στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών, θα πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της κλήρωσης (σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει) και να παραλάβει τα σχετικά δελτία συμμετοχής του για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και των Εκδρομών.

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται:

Για τη συμμετοχή στα προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα – σε ισχύ για το έτος 2012 (ατομικό και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας.

Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή απόκομμα καταβολής εισφορών ασφαλισμένου.

Τα άτομα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου του ΟΓΑ, θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν την επιστολή που τους έχει αποστείλει ο ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου