Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις σήμερα Δευτέρα 23/4

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου 2012.

Βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν αργά το βράδυ και τη νύχτα προς Τρίτη στα βορειοδυτικότερα τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...
5 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νοτιότερα πελάγη τοπικά δυτικοί μέτριοι. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις που θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
 
Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Δευτέρα 23/4, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από... 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική
Πολύ καλές καρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί μποφόρ .
Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές τις απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν κυρίως στα βόρεια όπου από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και πιθανόν στα ορεινά πρόσκαιρες καταιγίδες.
Άνεμοι: νότιοι 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τοπικά πιο πυκνές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη 24-04-2012
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου