Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, ενέκρινε τον προϋπολογισμό του 2012, για τη μονομετοχική ΑΕ, Αξιοποίησης Ακινήτων του Δήμου

Μεταξύ των 49 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες Δευτέρα 2 Απρίλιου, ήταν η έγκριση του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.ΑΝ.Χ., που βασίζεται στις σύγχρονες μεθόδους διοίκησης και στην υπάρχουσα εμπειρία των ΔΕΥΑ.

Στην εν λόγω συνεδρίαση εγκρίθηκαν...
ο προϋπολογισμός του 2012 της Μονομετοχικής Αξιοποίησης Ακινήτων Δήμου Χίου Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, η οποία έχει ως βασικό στόχο την καταγραφή της ακίνητης περιουσίας του Δήμου καθώς και ο προϋπολογισμός του ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου, με τον οποίο επιδιώκεται η τακτοποίηση των οικονομικών προβλημάτων του, ώστε να στηριχθεί ο θεσμός του περιφερειακού θεάτρου στο νησί μας.

Στη συνεδρίαση αποφασίσθηκε η έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013 για το έργο «Ναυτιλιακό μουσείο Καρδαμύλων», το οποίο προβλέπει τη μετατροπή του παλιού σχολικού κτιρίου σε ναυτιλιακό μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου