Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ένα νησί (η Χίος), μια συμμορία (Locos C), μια φυλακή (Χίου), ένα μεγάλο μυστικό... την Κυριακή στους Πρωταγωνιστές στο MEGA

Γράφει ο  
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

"Ένα νησί, μια συμμορία, μια φυλακή, ένα μεγάλο μυστικό" Αυτό είναι το μυστηριώδες τρέιλερ του MEGA, για την πετυχημένη εκπομπή έρευνας "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" με το Σταύρο Θεοδωράκη.

Σε τι όμως αναφέρεται το τρέιλερ της εκπομπής της Κυριακής 25 Μαρτίου. Για να κάνουμε την αποκάλυψη!

"Ένα νησί...
(η Χίος), μια συμμορία (η Locos C), μια φυλακή (το σωφρονιστικό κατάστημα Χίου), ένα μεγάλο μυστικό.

Ναι. Την Κυριακή 25 Μαρτίου, στις 11.30 το βράδυ, στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές", η Χίος, το νησί μας και άνθρωποί της, θα είναι "...οι πρωταγωνιστές".

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, που βρέθηκε στο νησί της Χίου, τις προηγούμενες μέρες, αποφάσισε να αφιερώσει την εκπομπή της Κυριακής, στην εξάρθρωση της συμμορίας "Locos C", που τα μέλη της διακινούσαν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, τα τελευταία χρόνια, στην τοπική κοινωνία, τρομοκρατούσαν μεγάλους και μικρούς και πλέον βρίσκονται διάσπαρτα στις φυλακές όλης της Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει ιδιαίτερα αυξημένη τηλεθέαση και μάλιστα σε ιδιαίτερα σκεπτόμενο κοινό.

Κάποιοι, από το νησί, που αυτοεμφανίζονται ως ασχολούμενοι με τη δημοσιογραφία στο νησί, αρνήθηκαν να δώσουν στοιχεία στον Σταυρό Θεοδωράκη, γύρω από τη δράση της συμμορίας που πουλούσε το θάνατο, ακόμα και σε μαθητές σχολείου, αλλά κυρίως σε φοιτητές και γενικά σε ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας της Χίου, υπεράνω υποψίας.

Το πρόσχημα για να μην αποκαλύψουν οτιδήποτε στον, αντικειμενικά, πετυχημένο δημοσιογράφο, ήταν ότι δε θέλουν να δυσφημιστεί το νησί.

Αυτό βέβαια, που δεν κατάλαβαν είναι το εξής:

Η Χίος ήταν τυχερή, μέσα στην ατυχία της γιατί κάταφερε να ...καθαρίσει κάτι που δε συμβαίνει στα περισσότερα νησιά μας, τα οποία εξακολουθούν να ζουν με τη μάστιγα των ναρκωτικών. Η Χίος και μαζί της το σύνολο των υγειών κατοίκων της, ήταν τυχερή.

Ευτυχώς, είχε ανθρώπους με ανάστημα και το απαιτούμενο σθένος και στο χώρο της αστυνομίας, αλλά και της δικαιοσύνης, ώστε να προχωρήσουν την έρευνα για τη συμμορία "LOCOS C", σε τέτοιο σημείο, που έφτασαν το μαχαίρι στο κόκκαλο, αφαιρώντας τη γάγγραινα, που σιγά-σιγά θα την κατέστρεφε ολοκληρωτικά.

Στην εκπομπή της Κυριακής, ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλάει ακόμα και με φυλακισμένα άτομα, που αποκαλύπτουν το μέγεθος της δράσης της συμμορίας των "Locos C"...

Η συνέχεια την Κυριακή στις 11.30 μ.μ. επί της οθόνης...


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψη των μελών της συμμορίας των "Locos c"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου