Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ με τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ

- Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες να δώσουν πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 647 6500 – 210 647 6592
- Συνολικά έχουν δοθεί 21 φωτογραφίες από τα επεισόδια στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Δύο από τους 3 συλληφθέντες έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι
- Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα...
21 φωτογραφίες και το υλικό απεικονίζει τις επιθέσεις των οργανωμένων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων καθώς και των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.









Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου αλλά και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διέπραξαν οι άγνωστοι δράστες, με σκοπό τη συνδρομή των πολιτών για την ταυτοποίηση των στοιχειών ταυτότητας όσων συμμετείχαν ή υποκίνησαν τα επεισόδια, προκειμένου στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.








Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις είκοσι μία (21) φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 647 6500 – 210 647 6592 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.





Οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου