Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η ξανθιά Αμαζόνα των «Ροζ Πανθήρων»

Η ξανθιά Αμαζόνα των «Ροζ Πανθήρων»
Η απολογία της και το love story στη φωλιά της άγριας συμμορίας

Για περισσότερα από επτά χρόνια ζούσε στην κόψη του ξυραφιού. Βρισκόταν στο πλευρό του αρχηγού της ομάδας των «Ροζ Πανθήρων» που δραστηριοποιούταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στη χώρα μας και είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακά χτυπήματα σε 22 τουλάχιστον κοσμηματοπωλεία απλώνοντας πέπλο τρόμου πάνω από όλη την Αθήνα. Την περασμένη Τρίτη οι «Ροζ Πάνθηρες» ήταν έτοιμοι να βάλουν σε εφαρμογή τη νέα «δουλειά» τους.

Ο 36χρονος σύντροφος της...
Ολια Κίρκοβιτς, ο Ντράγκαν, μαζί με έναν συνεργάτη του προσπάθησαν να εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο της Καλλιθέας. Η μεταμφίεσή τους όμως, καθώς φορούσαν περούκες, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους άνδρες της ΔΙΑΣ που περιπολούσαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή. Αφού πέρασαν χειροπέδες στον 20χρονο Μίλαν, έπειτα από άγρια καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον Ντράγκαν, αφού πρώτα τραυματίστηκε τόσο ο ίδιος όσο κι ένας αστυνομικός από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Λίγη ώρα αργότερα, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σπίτι όπου διέμενε ο 36χρονος αρχηγός. Με γρήγορες κινήσεις μπούκαραν σε αυτό και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με μια γνωστή γυναίκα του αθλητισμού. Μπροστά τους είδαν την πρώην μπασκετμπολίστρια Ολια Κίρκοβιτς.

Η εντυπωσιακή Σέρβα με ύψος 1,93 δεν προέβαλε καμία αντίσταση και αμέσως δέχτηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς. Στο σπίτι όπου έμενε με τον αγαπημένο της οι άνδρες των διωκτικών αρχών βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιιστόλι, ένα σπρέι πιπεριού, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, αντικλείδια passe-partout, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, ψεύτικα γένια, καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως αναφέρει η Espresso, η 43χρονη σήμερα Ολια, που έχει περάσει από την Α1 γυναικών στην Ελλάδα και έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού, δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με το μπάσκετ. Ακόμα κι όταν σταμάτησε την ενεργό δράση, άνοιξε γραφείο στην Αθήνα και ακολούθησε το επάγγελμα του μάνατζερ κλείνοντας μεταγραφές. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης όμως τα πάντα άλλαξαν.

Συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη η «ξανθιά αμαζόνα» και ο 20χρονος Μίλαν που συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Καλλιθέα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Εμφανώς καταβεβλημένη κι έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της δόξας του παρελθόντος πέρασε το κατώφλι του 4ου ειδικού ανακριτή.

Για αρκετή ώρα η 43χρονη γυναίκα προσπαθούσε να πείσει τον λειτουργό της Θέμιδος ότι δεν είναι μέλος της συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων» και ότι είναι θύμα του παράφορου έρωτά της για τον 36χρονο αγαπημένο της Ντράγκαν.

«Δεν έχω καμία σχέση με τη σπείρα που πραγματοποιούσε ληστείες στα κοσμηματοπωλεία» φέρεται να είπε η Ολια. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της απολογίας της δεν αρνήθηκε ότι γνώριζε για τη δράση του εγκέφαλου της διαβόητης οργάνωσης στην Ελλάδα: «Ήξερα για την παράνομη δραστηριότητα του συντρόφου μου. Εγώ όμως δεν συμμετείχα σε καμία ληστεία από αυτές που αποδίδουν οι Αρχές στην οργάνωση». Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα και με σύμφωνη γνώμη διέταξαν την προφυλάκισή της με την κατηγορία της συμμετοχής της σε εγκληματική οργάνωση.

Μαζί της απολογήθηκε και ο 20χρονος Μίλαν που συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Καλλιθέα. Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι επρόκειτο να διαπράξει ληστεία, όμως αρνήθηκε την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Μάλιστα, όπως ανέφερε στις δικαστικές αρχές, ο ρόλος του κατά τη διάρκεια της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της Καλλιθέας ήταν να φυλάει τσίλιες και να ειδοποιήσει τον αρχηγό του αν κάτι δεν πήγαινε καλά.

Η δίμετρη γυναίκα γνωρίστηκε με τον Ντράγκαν πριν από επτά χρόνια. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια ακαταμάχητη έλξη και το αρχικό φλερτ γρήγορα μετατράπηκε σε φλογερό πάθος. Από την ημέρα που τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν μέχρι και την περασμένη Τρίτη που έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών ήταν αχώριστοι.

Έμεναν μαζί στο σπίτι του Χολαργού, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλο μέρος του εξοπλισμού των «Ροζ Πανθήρων», και πάντα ο ένας πρόσεχε τον άλλο.

Το 2005 ο Ντράγκαν ήταν ένα απλό μέλος της διεθνούς σπείρας. Γρήγορα όμως ανέβηκε τα σκαλιά της ιεραρχίας και οι επικεφαλής της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης τον έχρισαν αρχηγό του ελληνικού παραρτήματος της συμμορίας.

Το 2006 ο 36χρονος μαζί με τη σύντροφό του συνελήφθησαν στην Κρήτη με την κατηγορία της κλοπής, ωστόσο το πάθημα δεν έγινε μάθημα στην τυφλωμένη από έρωτα Ολια, που συνέχισε να διατηρεί σχέσεις μαζί του όταν αποφυλακίστηκε ο Σέρβος αρχηγός των «Ροζ Πανθήρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου