Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Σύλληψη πέντε μαθητών στη Μυτιλήνη για κατοχή ναρκωτικών

Στα χέρια των αρχών και δύο ενήλικοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Πέντε μαθητές Λυκείου, ηλικίας 17 έως 18 ετών, για κατοχή ναρκωτικών, καθώς και δύο ακόμη άτομα, ηλικίας 19 έως 27 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, συνέλαβαν σήμερα στη Μυτιλήνη αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, σε συνεργασία με άνδρες του Λιμενικού Σώματος

Επίσης, σχηματίσθηκε... δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών, ηλικίας 19 και 25 ετών, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι πέντε μαθητές, σε ημερήσια μαθητική εκδρομή Ενιαίου Λυκείου της πόλης της Μυτιλήνης, κατείχαν από κοινού δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8,6 γραμμαρίων καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι μαθητές, το προηγούμενο βράδυ, είχαν προμηθευθεί ποσότητα κάνναβης από 19χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, στη πόλη της Μυτιλήνης.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών, συνελήφθη ένας ακόμη 27χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε προμηθεύσει τις ναρκωτικές ουσίες στον 19χρονο .

Παράλληλα, από τα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι, οι μαθητές είχαν προμηθευτεί στις 28 Μαρτίου ποσότητα κάνναβης και από 19χρονη, η οποία την είχε αγοράσει από 25χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου